Book en fremvisning

Skriv dine oplysninger herunder og bliv kontaktet vedr. en personlig fremvisning.

Ved bestilling af fremvisning via formularen accepterer du at ejendomsmægleren må kontakte dig pr. telefon eller e-mail med yderligere oplysninger. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage.

Tak for din interesse!
Du vil blive kontaktet snarest.
Der skete en fejl. Prøv igen.
Om projektet

Moderne og bæredygtige boliger med en enestående beliggenhed

Bregnhoved Have byder på 48 moderne og bæredygtige rækkehuse beliggende ved Give Golfklub og Bregnhoved Plantage – et paradis for naturelskere og golfentusiaster.

Hver bolig er omhyggeligt designet af erfarne håndværkere og entreprenører, der sikrer den højeste kvalitet i byggeriet. Med fokus på miljøvenlige materialer og praktiske faciliteter, vil du finde din drømmebolig i Bregnhoved Have.

Hvis I bosætter jer i Bregnhoved Have kan I se frem til en enestående beliggenhed med fortryllende udsigt over den omkringliggende natur. Nærheden til Give Golfklub giver dig mulighed for at nyde luften på fairways og det smukke landskab. Samtidig er der nem adgang til byerne Give og Vejle, hvilket gør det let at udforske de omkringliggende områder og få hverdagen til at glide let.

Beliggenhed
Skole
1 km.
Indkøb
1 km.
Transport
1 km.
Fitness
1 km.
Motorvej
1 km.
Se på Google Maps

Hvorfor bo her? Fordi det er mere end bare et hjem

Bregnhoved Have er mere end bare et sted at bo – det er et levende fællesskab. Her skabes perfekte rammer for beboere i alle aldre, der giver en dynamisk og berigende atmosfære. Bregnhoved Have danner rammerne for et behageligt hjem, hvor du kan skabe minder og føle dig hjemme.

Gå ikke glip af chancen for at blive en del af dette spændende projekt.

Svanemærket byggeri